W dniach 24 w Wigilię oraz 31 w Sylwestra sklep nie realizuje wysyłek.
Paczki będą wysłane kolejnego dnia roboczego.
Sklep stacjonarny także będzie zamknięty.


Kategorie

Producenci

Promocje

Wszystkie promocje

Ostatnio przeglądane

Power of Nature Haven's Fish on Friday – tuńczyk z ryżem 85g

Power of Nature Haven's Fish on Friday – tuńczyk z ryżem 85g

Power of Nature Haven's Fish on Friday – tuńczyk z ryżem 85g

Haven's Fish on Friday – tuńczyk z ryżem

puszka 85g

Dostępność: Brak tego produktu na magazynie

5,70 zł

Dodaj do koszyka
Za zakupy zapłacisz za pobraniem, przelewem, kartą lub telefonem
Za zakupy zapłacisz za pobraniem, przelewem, kartą lub telefonem


Nie ma punktów za ten produkt.

Więcej informacji

Pełnowartościowa, bezglutenowa karma dla kotów na każdym etapie życia. Najlepszej jakości tuńczyk w soczystych kawałkach.

Świeży tuńczyk z ryżem i warzywami delikatnie gotowany na parze, dzięki czemu zachowuje wszystkie naturalne składniki odżywcze. Pyszny smak i wyjątkowy zapach nie pozostaną niezauważone nawet przez najbardziej wybredne koty. Naturalne składniki w połączeniu z dodatkiem witamin, minerałów i cennej tauryny zapewniają zdrowy posiłek kotu w każdym wieku i każdej rasy.

Skład: tuńczyk 90%, warzywa (cukinia, brokuł, marchew) 4,1%, ryż 4,1%, olej rzepakowy, sól morska

Dodatki na kg: witamina D3 135 I.E., E2 (jod) 0,45 mg, E5 (mangan) 1,35 mg, E6 (cynk) 3,3 mg, tauryna 2500 mg

Analiza: białko 9%, tłuszcz 5%, popiół 3%, błonnik 0,5%, wilgotność 82%

Dawkowanie: Kot dorosły potrzebuje ok. 200 g na 3,5-4 kg masy ciała na dobę. Indywidualne wymagania mogą być zróżnicowane ze względu na poziom aktywności fizycznej, wiek oraz stan zdrowia kota.

Kocięta, kotki ciężarne i karmiące mogą jeść ile zechcą.

Po otwarciu puszkę należy przechowywać w lodówce i zużyć jej zawartość w ciągu max. 3 dni. Kotu należy podawać karmę w temperaturze pokojowej.

Zwierzęciu należy zapewnić stały dostęp do świeżej wody.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

18 Inne produkty w tej samej kategorii: